KURU İNCİR VE ZEYTİNYAĞI KARIŞIMIN İNSAN ÜZERİNDEKİ OLUMLU ETKİLERİ.?

btr

KURU İNCİR ZEYTİNYAĞI ŞİFASI NEDİR ?
incir ve zeytin insanın tabiatına en uygun ikilidir. Yeryüzünde tıbbi hiçbir ilaç ve bitki kalmazsa bu ikili ile insanlar sıhhatlerine kavuşabilir. İlginç olan şeyse bu ikili kimi uzun ömürlü diğeri ise her şart ve yerde yetişebiliyor olması. Yani insanlık nerede ise onu takip edebilecek kadar insan a düşkün bir ikilidir incir ve zeytin.
kur an ı kerimde üzerine yemin edilen  incir ve zeytindir.  Buradan bunların çok büyük bir nimet olduğunu ve bunlarla ilgili ciddi bir araştırma içine girmemiz gerektiğini anlamalıyız.
bu konuda İslam  ve  batı alimleri yüzlerce araştırma yapmışlardır. Bu araştırmalardan en değerli olanı ibn i sina ya ait olandır. İbn i sina bu ikiliyi hücre yenileme bağışıklık kuvvetlendirme ve vücutta oluşan tüm ödem ve enfeksiyonlar için kullanmıştır. Yenilerde bilim adamları bu ikilinin göğüs rahim ve bağırsak kanseri için bir umut teşkil ettiğini ifade ederler.

peki bu ikili nasıl hazırlanır?
yarım litre kavanoza 10 adet doğal kurutulmuş incirler konur üzerini silem dolduracak kadar soğuk sıkım zeytinyağı konulur en az bir gece bekletilir. Ve her sabah bir adet gece bir adet yenir. Olağan üstü hastalık durumunda bir haftaya mahsus olmak üzere sabah  üç adet akşam dört adet yenir.

Faydaları :
Cinsel sağlığı güçlendiriyor: Erkeklerde cinsel gücü ve sperm kalitesini artırmaya yardımcı oluyor. Eşinin hamile kalmasını isteyen erkeklere kuru incir ve zeytinyağı kürü öneriliyor.
Kabızlığı gideriyor: Lifli içeriğiyle incir, kabızlığı giderip bağırsak hareketlerinin hızlanmasını sağlıyor. Zeytinyağı ise bağırsak iç yüzeyini yeniliyor.
Hamile kalmayı kolaylaştırıyor: Kadınlarda doğurganlığı artıran kuru incir zeytinyağı kürü sayesinde, kadınların sağlığı güçleniyor.

Öksürüğü kesiyor: Boğaz enfeksiyonlarının iyileşmesine yardımcı olan kür, öksürük kesilmesine fayda sağlıyor, rahatlatıyor.
Kalp sağlığını koruyor: Kuru incir, içeriği mineral ve vitaminlerle kalp sağlığını koruyor ve güçlendiriyor.
Hafızayı güçlendiriyor: B2 vitaminleri içeren kuru incir, zeytinyağı formülü hafızayı ve sinir sistemini güçlendiriyor.
Kolesterolü düzenliyor: Mucizevi içeriğiyle kuru incir, kandaki kötü kolesterol seviyesinin düşmesine yardımcı oluyor.
Diş sağlığını kuvvetlendiriyor: Kalsiyum ve fosfor içeren kuru incir, zeytinyağı kürü kemik ve diş sağlığını kuvvetlendiriyor. Özellikle menopoz döneminde kemik erimesine karşı koruyor.
Zayıflamaya yardımcıdır: Tatlı ihtiyacını doğal yoldan karşılayan, metabolizma hızını yükselten kuru incir, zayıflamaya yardımcı oluyor.
bilhassa doğumdan sonra ve her türlü ameliyattan sonra muhakkak yenmesi gerekir vücudun düşen tüm kan değerlerini en çabuk sadece bu ikili sağlar.

SİPARİŞ İÇİN.  https://www.yedibolgedortiklim.com/kuru-incir-zeytinyagi-iksiri

1 Comments

  1. Excellent post. I was checking constantly this blog and I am impressed!
    Very useful info specifically the last part 🙂 I care for such information a lot.
    I was seeking this particular info for a very long time.
    Thank you and good luck.

    Beğen

    Cevapla

Yorum bırakın